Parhaat EM-kisojen betsibonukset – posketon kattaus FezBetillä!

14.06.2021

Tuskinpa olet välttynyt siltä tiedolta, että jalkapallon EM-kisat ovat käynnistyneet ja Huuhkajat on mukana karkeloissa ensimmäistä kertaa! FezBet on ottanut tästä ilon irti uskomattomalla kampanjoiden kimaralla.

Kun lähdimme katselemaan tarkemmin millaisia erikoistarjouksia EM-kisat vedonlyönti voisi tällä kertaa tarjota, olimme pudota tuolilta saavuttuamme Fezbetin tarjoussivun äärelle. Peräti kahdeksan Euro 2020 -kisoille omistettua diiliä yhdistettynä useisiin muihin kiinteisiin bonuksiin tarjoaa pelaajalle valtavan mahdollisuuden lunastaa huimasti lisäetuja kisapeleihin.

EM-kisojen ilmaiskierrokset

Nyt kannattaa valita oma suosikkinsa huolella, sillä tekemällä minkä tahansa vähintään 50 euron voittajavedon uudesta Euroopan mestarista, voit tienata jopa 30 ilmaiskierrosta jokaisesta jatkoon pääsystä kisojen aikana. Toisin sanoen saat aina ilmaiskierroksia, kun oma joukkueesi jatkaa turnauksessa eteenpäin vaiheesta toiseen aina alkulohkosta mahdollisesti kohti finaalia.

Tämä tarjous on saatavilla aina finaaleihin asti, mutta kannattaa tietenkin toimia heti. Alkulohkot päättyvät jo ensi viikolla, joten tähän asti voit hamuta ihan maksimikierroksia. Spinnit annetaan suosittuun Pragmatic Playn peliin Wild West Gold. Annettavien kierrosten määrään vaikuttaa se, millä kertoimella olet vetosi tehnyt!

  • Kerroin on 2,00-15,00 – saat 10 ilmaiskierrosta aina joukkueen jatkaessa
  • Kerroin on 16,00-100,00 – saat 20 ilmaiskierrosta joukkueen jatkaessa
  • Kerroin on yli 100,00 - saat 30 ilmaiskierrosta joukkueen jatkaessa.

Esimerkiksi, jos uskot Suomen jatkoon pääsyyn, saat 30 spinniä Wild West Goldiin heti alkulohkon jälkeen ja vielä tulevilla pudotuspelikierroksilla, jos Huuhkajat liihottaa itsensä jatkoon kisoissa.

10€ päivittäinen ilmaisveto

Nyt voit lunastaa itsellesi koko kisojen ajan 10 euron arvoisen ilmaisvedon EM-kisoihin. Diili on voimassa aina kisojen avauspäivästä finaalin avauspotkuun asti. Laittamalla sisään 5 vetokuponkia joko livenä tai ennakkoon vähintään 10 euron minimipanoksella per veto, saat aina tämän jälkeen yhden kympin arvoisen ilmaisvedon. Toisin sanoen joka kuudes betsisi on ilmainen! Ehtona on, että minimikerroin kupongeilla tulee olla 1,40. Ilmaisveto pyydetään asiakaspalvelusta joko live chatista tai sähköpostilla.

Ylimääräiset 20€ lyömällä mestaruusveto!

Jos ilmaiskierrokset eivät ole sinun juttusi, niin kannattaa tällöin hyödyntää mieluummin ilmaisvetokampanja, joka on käynnissä mestarivetojen osalta. Samaan tapaan kuin spinnienkin kanssa, saat sitä enemmän ilmaisvetoja, mitä pidemmälle valitsemasi joukkueesi etenee kisoissa. Jokaisesta vaiheesta eli alkulohkon tai pudotuspelikierroksen jälkeen sinua hyvitetään ilmaisvedolla, jos joukkueesi on jatkossa. Tälläkin kertaa mestaruusvedon panoksen tulee olla minimissään 50 euroa.

  • Kerroin on 2,00-15,00 – saat 5 euroa aina joukkueen jatkaessa
  • Kerroin on 16,00-100,00 – saat 10 euroa joukkueen jatkaessa
  • Kerroin on yli 100,00 - saat 20 euroa joukkueen jatkaessa

10% kisabuusti yhdistelmävedoille

Alkulohkon ajan on myös voimassa mielenkiintoinen lisäboosteri, jolla saat kasvatettua 10% suurempia voittoja tekemällä yhdistelmävetoja. Saat siis ylimääräisen kymmenyksen voittoihisi aina 26.6 saakka, kunhan lapullasi on vähintään kolmen kohteen yhdistelmä minimikertoimella 1,80 per kohde. Buusti maksetaan puhtaana käteisenä eli sinun ei tarvitse huolehtia kierrätyksestä. Esimerkiksi, jos poimit lapullesi kolme tasuria kertoimella 3,50 ja 10 euron panoksella, voitat normaalisti 428,75 euroa. Tämän boostin ansiosta taas voittosummasi on 471,63 euroa eli lähes viisi kymppiä enemmän ja täysin ilmaiseksi!

Jopa 1 000€ cashback EM-vetoihin joka päivä

Alkulohkon aikana voit tienata itsellesi 10% käteispalautusta pelaamalla Fezbetillä. Saat hävityistä panoksistasi siis 10% takaisin joka päivä aina 1 000 euroon saakka, kunhan vain lappusi minimikerroin on ollut vähintään 3,00. Ainoastaan EM-kisojen kohteet lasketaan mukaan ja käteispalautuksella on kolminkertainen kierrätysvaatimus ennen vapautumista kotiutettavaksi. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi vähän isommalla betsikassalla operoivalle.

VIP-ilmaisvedot EM-kisoihin 650€ asti!

Mikäli olet jäsen jollakin Fezbetin hohdokkailla VIP-tasoilla eli Expert, Master tai King, voit nauttia huimasta VIP-asiakkaiden EM-yllätyksestä. Toisin sanoen tämä tarkoittaa 650 euron edestä ilmaisvetoja kisojen ensimmäisen viikon ajan. Tekemällä neljä talletusta avausviikon aikana voit lunastaa jokaisen ohessa itsellesi kasvavan ilmaisvedon. Minimitalletus jokaiseen ilmaisvetoon on 50 euroa.

  • Ensimmäiselle talletukselle saat 25% suuruisen ilmaisvedon omasta talletuksesta 200€ asti
  • Toiselle talletukselle saat 50% ilmaisvedon aina 150€ asti
  • Kolmannelle talletukselle saat 100% aina 150€ asti
  • Neljännelle talletukselle saat 150% aian 150€ asti

Toisin sanoen, jos tallettaisit neljä kertaa peräkkäin 100€, saisit järjestyksessä 25€, 50€, 100€ ja 150€ arvoiset ilmaisvedot käytettäväksi talletusten jälkeen. Tämä diili on voimassa alkulohkovaiheen aikana ja tehdyn talletuksen jälkeen ilmaisvedot tulee lunastaa asiakaspalvelusta joko chatin tai sähköpostin support@fezbet.com kautta. Ilmaisvedon avulla tienatut voitot tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa minimissään 1,50 kertoimella.