Vedonlyöntibonukset

Älä etsi enempää! Tämä lista sisältää netin parhaat vedonlyönti bonukset yhteen koottuna. Hurja nippu täynnä poskettomia tarjouksia - sisältäen diilejä, joita et muualta löydä. Tankkaa pelitilin saldo kuntoon ja hyödynnä rahakkaat vedonlyönti tarjoukset!

Lista päivitetty: 1.12.2022

Vedonlyönti bonus MM-kisoihin!

Uusi vedonlyöntisivu, uusi bonus MM-kisoihin! Ota osaa turnaushumuun jopa 150€ lisäboostilla.
Valitse kahden sporttibonuksen välillä: joko 100% aina 150€ asti tai 25€ arvoinen ilmaisveto!
Veikkaa MM-kisojen voittajaa ja nappaa 10€ ilmaisveto jokaisesta joukkueen saavuttamasta voitosta - jopa 70€ ilmaisia betsejä!
Erityisbonus jalkapallo MM-kisojen kunniaksi: 100% aina 150€ saakka!
Nappaa talteen 20% ilmaisveto jopa 100€ saakka peräti kolmelle talletukselle koodilla WCPLMS!

Jalkapallon MM-kisat pelataan Qatarissa 20.11.2022-18.12.2022. Olemme kasanneet yhteen kaikki parhaat vedonlyöntibonukset kyseisiin karkeloihin. Lisätietoa turnauksesta löydät Jalkapallon MM-kisat 2022 -sivultamme, josta löydät aikataulut, kovimmat kertoimet sekä vedonlyöntivinkit.

Parhaat vedonlyöntibonukset 2022

Railakas betsibonus odottaa Zotabetillä! Aloita veikkaaminen 150 bonuksella ja nauti tuhansista vauhdikkaista pelikohteista.
Jatkuvat tarjoukset Zulabetilla! Aloita pelaaminen 200€ maukkaalla betsibonuksella ja jatka kohti reload-bonareita!
Ota Wallacebet haltuun 100% sporttibonuksella aina 100€ asti!
Svenplayn sporttibonus on klassikko: 100% aina 100€ saakka!
SupaCasino esittelee betsibonuksen: 100% aina 200€ saakka!
Sportaza -sivuston maukas vedonlyöntibonus: 100% bonus 200€ asti!
Slots Palacella on nyt myös sporttibonus: 100% aina 200€ saakka!
Betsaa pikana ilman tiliä ja nappaa talteen 200€ bonukset vedonlyöntiin!
Kova sporttibonus uudelta Powbetilta: 100% bonus 200€ asti!
Ariel ja kumppanit iskevät myös vetoja sisään - liity mukaan 200€ bonareilla!
Uusi vedonlyöntisivusto on auennut! Ota testiin 200€ talletusbonuksella.
NucleonBet tarjoaa uunituoreen sportti-bonuksen: aloita pelaaminen jopa 200€ pelikassalla.
Nomini on avannut myös vedonlyönnin! Ota betsipuoli testiin 200€ bonuksilla.
Lucky Elektra tarjoaa loistavat mahdollisuudet urheiluvedonlyöntiin - tutustu tarjontaan 150€ bonuksella!
Tuplaa talletuksesi 25€ asti tai saat rahasi takaisin. Ei kierrätysvaatimuksia!
Tuore kuuma vedonlyönti-bonus! Livebet on tämän hetken paras pelisivu betsaamiseen.
Librabet tarjoaa 200€ veikkausbonukset - mukana myös livevedot ja virtuaaliurheilu!
Megalomaaninen veikkausbonus - IguBet jakaa yhteensä 5000€ edestä betsirahaa!
Nappaa talteen Fezbetin 200€ sporttibonus ja nauti yli 50 000 kohteesta joka kuukausi!
MIAU mikä bonus - nappaa talteen 100% bonus 200€ asti vedonlyöntiin!
Tuhannet veikkauskohteet maukkaalla 200€ tervetuliaisbonuksella!
Avaa tili Campobetille ja nauti jopa 200€ bonuksesta vedonlyöntiin!
Tulikuuma Burning Bet -vedonlyöntibonus: nappaa talteen 100% bonus 300€ asti!
Bitdreamsilla on nyt myös vedonlyönti! Testaa sivustoa rahakkaalla 100€ ilmaisveto-paketilla.
Kuuletko viikinkien kutsun? Tutustu uuteen Betzerk-sivustoon ja nappaa talteen 100€ vedonlyöntibonukset.
Ilmaisveto tarjolla: panosta vähintään 15€ ja saat 10€ ilmaisvedon!
Nappaa Betiveltä talteen 100€ sporttibonus - vain 4x kierrätys!
Nyt myös vedonlyönti-bonus! Tsekkaa Betinia 200€ bonarilla ja nauti jatkuvista sportti-turnauksista!
Muheva 100% sporttibonus odottaa pelaajia uudella BetOBet -sivustolla!
Tee 20€ talletus - saat 40€ ilmaisvedon! Helppoa kuin heinänteko!

Listaamme sivullemme ainoastaan luotettavia ja tarkastettuja vedonlyöntisivuja, joiden taustat olemme tarkistaneet henkilökohtaisesti. Vuosien monipuolinen kokemuksemme eri tehtävistä rahapelialalla takaa ennennäkemättömät kontaktit kaikkiin vedonvälittäjiin, minkä ansiosta pystymme aina tarjoamaan lukijoillemme normaalia paremmat eksklusiiviset vedonlyöntibonukset.

Parhaat vedonlyöntibonukset

Parhaat vedonlyöntibonukset

Emme edes yritä tunkea sinulle mitään sekundaa, vaan esittelemme ainoastaan parhaat vedonlyöntibonukset parhailta pelisivustoilta. Olemme itsekin vanhan liiton betsaajia ja arvostamme eri toten kunnon diilejä ja molemmin puolista reilua toimintaa asiakkaan sekä bookkerin välillä.

Tiimimme omaa pelikokemusta jo 30 vuoden ajan legendaarisista veikkauspeleistä, eikä tuolloin ollut tietoakaan, että joskus kuponkeja voisi jättää muuallakin kuin kylän elintarvikekioskilla lauantain saunakaljareissun ohessa. Vedonlyönti bonukset ovat räjähtäneet nettipelaamisen yleistyessä suorastaan käsiin viimeisten 15 vuoden aikana ja nykyään suosittu ala on ehtinyt jo houkutella useita satoja toimijoita tarjoamaan omia palvelujaan.

Jaamme mielellämme oman vuosien tietotaitomme myös sinun hyväksesi, jotta voit hyödyntää maksimaalisesti netin parhaat vedonlyöntibonukset ja tavoitella entistä suurempia voittoja. Puhuisimme jälleen paskaa, jos väittäisimme ettei meitä kiinnostaisi voitot, sillä rahan takiahan tätä tehdään! Mikäli sinuakin kiinnostaa mahdollisesti tienata veikkaamisella, kannattaa ottaa apypyörät eli veikkausbonukset aktiiviseen käyttöön.

Jaamme mielellämme oman vuosien tietotaitomme myös sinun hyväksesi, jotta voit hyödyntää maksimaalisesti netin parhaat vedonlyöntibonukset ja tavoitella entistä suurempia voittoja. Puhuisimme jälleen paskaa, jos väittäisimme ettei meitä kiinnostaisi voitot, sillä rahan takiahan tätä tehdään! Mikäli sinuakin kiinnostaa ehkä mahdollisesti tienata veikkaamisella, kannattaa aina ottaa avuksi bonukset vedonlyöntiin ja lisää vipuvartta kassaasi.

Käytännössä katsoen meidän pitäisi varmaan hakea sivustollemme Avainlippu-tunnus, sillä jokainen pelipaikka valitaan täysin kotimaisena käsityönä. Käymme tarkasti läpi jokaisen sivuston taustayhtiön taustat, lisenssin pienimmätkin yksityiskohdat sekä perkaamme säännöt ja ehdot läpi melkoisella pieteetillä. Jollekin tämä voisi kuulostaa työläältä, mutta teemme tämän mielellämme ja jaamme tietomme muiden pelaajien iloksi. Pelaammehan itsekin jokaisella rahapelisivustolla, jonka tänne julkisesti listaamme!

Vinkit: näin tunnistat hyvän bonuksen vedonlyöntiin

Lähdetäänpä liikkeelle perustason asioista eli siitä, kuinka sinä voit jatkossa tunnistaa itsesi kannalta parhaat vedonlyöntibonukset. Kun itse törmäämme uuteen vedonlyöntipaikkaan, käymme aina tarkalla sapluunalla läpi uusille pelaajille annettavat tervetuliaisbonukset ja muut tarjoukset. Lisäksi käymme myös tiirailemassa lähes ullataalasmaisella otteella kyseisen puulaakin taustat ja syystäkin. Uskokaa pois: olemme oppirahamme maksaneet pelaamalla myös suomeksi sanottuna kusetuksen katkuisilla sivustoilla.

Emme tietenkään halua, että sinä joudut kokemaan samoja pettymyksiä, joita olemme jo itse kantapään kautta joutuneet nielemään. Suosittelemmekin seuraavaa toimintamallia parhaiden vetosivujen ja -tarjousten löytämiseksi:

  • Etsi tietoa
  • Vertaa sivustoja ja tarjouksia
  • Valitse bookkeri ja tutki vielä tarkemmin
  • Pelaa ja nauti

Tietoa löytää aivan jostain muualta kuin oman kunnan ilmaisjakelulehdistä, joten pientä vaivaa on nähtävä. Jotta sinä säästyisit tältä duunilta ja pääset pelaamaan luottavaisin mielin nopeasti, teemme tietenkin kaiken myyräntyön teille valmiiksi. Vertaa ainakin bonuksen prosentuaalinen ja euromääräinen suuruus, kierrätysvaatimusten määrä sekä esimerkiksi kierrätykselle asetetut kerroinrajat.

Kun tähän päälle tarkistaa vielä operaattorin lisenssin tiedot, maksuvaihtoehdot ja kotiutusajat niin ollaan jo pitkällä. Kertoimet ovat tietenkin pitkässä juoksussa veikkaamisen kulmakivi numero yksi, joten niitäkin kannattaa ehdottomasti vertailla.

Miksi vedonlyönti bonukset kannattavat?

Tietyt vedonlyöntibonukset ovat kannattavia, mutta on myös niitä, joihin ei pidä koskea pitkällä tikullakaan. On kuitenkin pääasiassa monta syytä, jotka puoltavat vahvasti bonuksien hyödyntämistä varsinkin, jos olet niin sanotusti voittava pelaaja. Kyseinen termihän koskee henkilöä, joka betsaa yli 100% palautusprosentilla eli tienaa vedoillaan enemmän kuin panostaa pitkässä juoksussa. Muillekin pelaajille vedonlyönti bonukset tarjoavat kuitenkin paljon hyvää monessakin mielessä.

Ensimmäinen positiivinen vaikutin on tietenkin se, että hyödyntämällä vedonlyöntibonukset, voit nostaa omia voittosummiasi merkittävästi. Vertaa nyt esimerkiksi itse tilannetta, jossa lyöt samasta kohteesta vetoa pelkästään omalla rahallasi versus tilanne, jossa pelifirma antaa sinulle rahasi tuplana. Sanoohan se jo maalaisjärkikin, että tällöin voitat tuplasti enemmän jälkimmäisellä vaihtoehdolla.

Toisekseen voit myös kasvattaa omia voittomahdollisuuksiasi eli kääntää palautusprosenttisi reilusti plussan puolelle. Saat nimittäin bonuksesta vipuvartta peleillesi, jonka avulla myös tuottosi kasvavat merkittävästi verrattuna pelkällä omalla rahalla pelaamiseen. Kuvitellaan nyt vaikka, että olet keskitasoinen veikkaaja, jonka palautusprosentti on 95%. Jos nyt pelaisit omalla rahalla 100€ olisi sinulla todennäköisesti sen panostamisen jälkeen kasassa 95€. Mikäli taas pelaisit omalla rahalla plus 100€ bonuksella, olisi sinulla pelitilillä koko summan 1-kertaisen kierrättämisen jälkeen kasassa 190€ eli olet peräti 90€ plussalla. Mikäli kierrätysvaatimus olisi esimerkiksi 6 kertaa bonus ja pelaat omaan palautukseesi, jäisi sinulle 171€ eli olet voitolla 71€ bonuksen ansiosta.

Usein vedonlyöntibonukset mahdollistavat myös sinulle uuden sivuston kokeilemisen joko pienemmällä riskillä tai jopa kokonaan ilman riskiä. Ilmaiset vedot tai riskittömät vedot ovat olleet erittäin suosittuja jo vuosien ajan ja miksipä eivät olisi. Niiden avulla pelaajalla on ainoastaan voitettavaa, kun omaa rahaa ei ole penniäkään pelissä.  Lisäksi esim. talletusbonuksella voi alentaa omaa riskiään ja hajauttaa enemmän pelejään. Tuplatulla kassalla pystyy pelaamaan pidempään tai useampia kohteita verrattuna pelkkään omaan rahaan.

Ohjeet veikkausbonuksen lunastamiseen

Ohjeet bonusten lunastamiseen

Sinun ei tarvitse olla itse Bill Gates tai Steve Jobs lunastaaksesi vedonlyönti bonukset pelisivustoilla. Homma on tehty niin simppeliksi, että siihen pystyisi itse kuuluisa Pihtiputaan Mummokin hyvin pienellä opetuksella. Loppujen lopuksi vedonlyöntitoimistothan ovat nimenomaan asiakkaita varten, joten kaikesta toiminnasta on tietenkin pyritty tekemään mahdollisimman helppoa ja käyttäjäystävällistä.

Näin lunastat vedonlyöntibonukset:

  1. Valitse kiinnostava bonus tai pelisivusto
  2. Rekisteröi tili ja katso bonusehdot
  3. Syötä bonuskoodi tai hyväksy bonus ennen talletusta
  4. Tee talletus
  5. Aloita kierrätys ja bonusrahalla pelaaminen!

Yleinen ja ehkä jo hieman vanhentunut tapa on lunastaa veikkausbonarit käyttämällä bonuskoodia. Löydät joko sivustoltamme ilmoitettuna selkeästi bonuksen lunastamiseksi tarvittavat bonuskoodit tai sitten tieto löytyy viimeistään vedonlyöntisivustolta, kun avaat heidän etu- tai bonussivunsa.

Nykyään yleisin tapa lunastaa vedonlyöntibonukset on automaattinen, sillä moni pelipaikka antaa bonukset täysin ilman erillistä toimintaa suoraan ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Pelaajan ei siis tarvitse muuta kuin luoda pelitili tai pikakasinoilla vain tehdä ensimmäinen rahansiirto ja luvatut bonukset mäjähtävät saldoon silmänräpäyksessä.

Puoliautomaattinen bonus taas toimii rastittamalla tai klikkaamalla jotakin. Kun olet tekemässä ensimmäistä talletustasi, aukeaa eteesi todennäköisesti ikkuna, joka pyytää rastittamaan tai painamaan nappulaa, jossa ilmoitat haluavasi lunastaa vedonlyöntibonukset. Tämän jälkeen siirryt normaalisti rahansiirtoon ja talletuksen hyväksymisen jälkeen bonus kilahtaa pelitilillesi automaattisesti.

Voiko vedonlyöntibonuksista jäädä voitolle?

Ja nytpä sitä sitten päästään kiinni meidänkin lempiaiheeseen eli voittamiseen ja rahan tekemiseen! Periaatteessa lunastamalla vedonlyöntibonukset sinun tulisi pelata täysin normaalisti optimaalisen panostamisen periaatteita noudattaen. Näin maksimoit voittomahdollisuutesi ja samalla myös pystyt voittamaan mahdollisimman paljon omalla bonuksellasi.

Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan sinun on melkoisen helppoa ainakin teoriassa jäädä voitolle bonuksista. Kuten ilmankin bonusta, pelaajan pitäisi aina pelata odotusarvoltaan vain positiivisia eli yli 100% laskennallisia kohteita – ns. ylikertoimia. Mikäli onnistut pitämään maltin päässä ja poimimaan vain vetoja lapuillesi, jotka tarjoavat parhaan palautuksen, jäät tietenkin pitkässä juoksussa hyvin voitolle myös bonuksistasi.

Heti alkuun kannattaa aina katsoa bonuksen kierrätysvaatimukset eli kuinka monta kertaa raha pitää panostaa vedonlyönnissä ja millä minimikertoimilla ennen kuin rahat vapautuvat kotiutettavaksi. Joskus joku vedonlyöntiguru on sanonut, että bonuksen ehdoilla ei ole väliä, jos muutenkin tavoite on pelata voittavasti, sillä vedonlyönti bonukset eivät vaikuta kohteiden kertoimiin ja sitä kautta palautusprosentteihin.

Jos taas olet enemmän harrastelijapelaaja, kannattaa ehdottomasti valita vedonlyöntibonukset, joissa on mahdollisimman alhainen kierrätysvaatimus ja minimikerroin. Tällöin sinun tarvitsee tehdä paljon vähemmän töitä rahojesi eteen ja saat enemmän valinnanvaraa millaisiin kohteisiin voit panostaa rahasi. Esimerkiksi 2,00-kerroin osuu laskennallisesti vain joka toinen kerta, kun taas 1,50-kerroin napsuu kaksi kertaa kolmesta. Pelikassa siis kestää pidempään kierrätystä jälkimmäisessä skenaariossa.

Tärkeää on myös pitää aina hyvää huolta panoskoosta ja noudattaa tiukkaa panoskuria. Jos sinulla on esimerkiksi 100€ omaa rahaa ja 100€ bonusrahaa, kannattaa mieluummin pelata 10 x 20€ vetoja kuin tehdä yksi 200€ veto, joka on paljon alttiimpi menemään puihin ja viemään koko pääomasi kerralla.

Näin hyödynnät vedonlyöntibonukset

Miten vedonlyönti bonukset toimivat?

Käsite vedonlyöntibonukset sisältää tänä päivänä jo melkoisen kattauksen jos jonkinlaisia tarjouksia, joille yhteistä on se, että kasino tai bookkeri tarjoaa pelaajalle normaalia parempia mahdollisuuksia talon lyömiseen eri keinoin. Näitä ovat muun muassa perinteiset talletusbonukset, erilaiset riskittömät vedot tai ilmaisvedot, boostatut kertoimet, ilmainen peliraha sekä live-vetobonukset näin muutaman mainitaksemme.

Tästäkin on tultu vielä paljon eteenpäin, sillä nykyiset pelifirmat ovat varsin juonikkaita pikku perkeleitä. Esimerkiksi viime vuosina ovat yleistyneet paljon erilaiset ilmaiset veikkauskisat, joissa asiakkaat voivat vaikkapa joka viikko veikata ilmaiseksi esimerkiksi tulosvetoa, vakioveikkausta tai monivetoa pelifirman sivuilla ja voittaa oikeita palkintoja. Mikäli joku pelaaja onnistuu saamaan kaikki oikein tai on vain kyseisen viikon parhaiden joukossa, voi luvassa olla oikeaa käteistä, bonusrahaa, ilmaisvetoja tai jopa tuotepalkintoja.

Käsitellään kuitenkin seuraavaksi yleisimmät vedonlyöntibonukset, mitä ne ovat ja kuinka ne toimivat.

Talletusbonukset vedonlyöntiin

Varmasti suurelle osalle rahapelien ystävistä tunnetuimmat tarjoukset ovat talletusbonukset. Tämä pelaajien palkitsemisen muoto on käytössä laajalla skaalalla läpi koko pelikentän eikä vain pelkästään veikkaamisessa. Talletusbonuksia, kuten casino bonukset on tähän tietoon saatavilla ainakin netin kasinopeleihin, bingoon, live casinolle sekä pokeriin – siis vedonlyönnin lisäksi tietenkin.

Talletusbonukset ovat siinä mielessä melko simppeleitä, että ne toimivat varsin yksinkertaisesti ja loogisesti. Nämä bonukset ilmoitetaan yleisesti aina prosenteissa eli millaisella vastineella pelisivu maksaa sinulle bonusta jokaista omaa tallettamaasi euroa kohti. Kaikista yleisin tällainen tarjous on varmastikin 100% bonus, joka siis toisin sanoen tarkoittaa talletuksesi tuplaamista. Tällöin talo maksaa sinulle euron jokaista itse tallettamaasi euroa kohti tiettyyn maksimisummaan saakka. Jos esim. talletat 100 euroa, maksaa pelisivu toiset 100 euroa kaupan päälle eli pääset aloittamaan pelaamisen 200 euron kassalla.

Yleensä bonusta maksetaan juuri tuo 100%, mutta joissain tapauksissa vedonlyöntibonukset voivat olla suuruudeltaan 50% tai jopa 200% talletukseen nähden. Käytetään esimerkkinä taas 100 euron talletus, jolloin 50% tarkoittaisi, että jokaista euroa kohden maksetaan 0,50€ kasinon puolesta. Tällöin pelaaminen voi alkaa siis 150 euron pääomalla. Jos taas prosentti olisi melko kova eli 200% niin silloin jokaista pelaajan tallettamaa euroa kohti talo antaisi 2 euroa. Eli satasen talletuksella saisi 200€ bonusta päälle ja pelit pääsisivät käyntiin 300 euron pääomalla.

Tärkeimmät ehdot hyvän talletusbonuksen kannalta ovat alhaiset kierrätysvaatimukset, matalat minimikertoimet sekä salliva bonuksen kierrättämisen aikaraja. Mahdolliset voittokatot tai nostorajoitukset kannattaa myös tutkia ja sulkea pois ennen pelipäätöksen tekemistä.

Ilmaisvedot ilman talletusta

Aloitetaan ilmaisvedoilla, jotka ovat siis käytännössä katsoen ilmaisia vedonlyöntikuponkeja, joita pelaajille annetaan palkinnoksi tai lahjaksi. Entisaikojen pitkävetotermein kuvailtuna, tämä tarkoittaa siis sitä, että kioskinpitäjä antaisi sinulle hyvästä asiakkuudesta palkinnoksi mahdollisuuden jättää yksi 10 euron arvoinen pitkävetokuponki sisään talon piikkiin. No näinhän ei tietenkään fyysisessä maailmassa käy, mutta netin vedonlyöntisivustoilla tämä käytäntö on arkipäivää.

Voit siis itse valita kupongillesi mitä kohteita ikinä haluatkin – joskin joissain tapauksissa ilmaisvedot voivat sisältää joitain rajoituksia, kuten mitä kohteita ja millä kertoimilla lapulle saa tunkea. Mikäli lappusi osuu, saat pitää voittosi vähennettynä ilmaisvedon panoksella. Esim 10€ veto 4,00 kertoimella tarkoittaisi 40€ voittoa miinus kupongin arvo 10€ eli voittoa jää 30 euroa.

Riskittömät vedot

Riskittömät vedot ovat puolestaan sellaiset vedonlyöntibonukset, joissa ikään kuin palautetaan rahaa pelaajalle vedon asettamisen jälkeen. Bookkeri siis tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden lyödä vetoa johonkin kohteeseen tai kohteisiin riskittömästi. Suomeksi sanottuna betsari saa rahat takaisin mikäli kohde meneekin mönkään. Rahat maksetaan takaisin joko käteispalautuksena eli cashback-bonuksena tai sitten bonusrahana pelisivuston linjauksesta riippuen. Pähkinänkuoressa tämä diili tarjoaa pelaajalle vain voitettavaa eli pelaamisen ilman riskiä omien rahojen menettämisestä.

Riskittömät vedot ovat puolestaan hyviä silloin, kun onnistut spottaamaan jostain hyvän vedonlyöntikohteen, joka on esimerkiksi hieman riskialttiimpi eli korkeakertoiminen. Mikäli löydät jostain hyvän idean vaikkapa yli 10,00 tai jopa 20,00 kertoimella, ovat nämä bonukset mainio tapa päästä kokeilemaan josko isompi siika uisi katiskaan.

Korotetut kertoimet - uudenlaiset vedonlyöntibonukset

Korotetut kertoimet vedonlyöntiin

Tekniikan kehittyessä ja pelialustojen muuttuessa entistä joustavimmiksi ovat myös niin sanotut korotetut kertoimet kasvaneet ilmiönä haastamaan perinteisemmät vedonlyönt ibonukset. Periaatteessa nämähän eivät ole bonuksia välttämättä laisinkaan, vaan paranneltuja kertoimia, joiden palautusprosentteja on hilattu normaalia suuremmaksi.

Esimerkiksi normaalisti vedonlyöntisivustojen laskennallinen palautusprosentti on noin 97% ja hieman kohteesta ja pelimarkkinasta riippuen 92-98% välillä. Suomalaisella Veikkauksella vastaavat lukemat olivat ennen jota kuinkin 85%-90% ja eivätkä ne paljoa ole tuosta parantuneet edes kovan kilpailun keskellä.

Korotetut kertoimet tarkoittavat siis sitä, että koko kohteen tai jonkin sen osapuolen kerrointa nostetaan normaalia palautusprosenttia suuremmaksi. Esimerkiksi 50-50 tasabookissa jos palautusprosentti nostettaisiin 110%:iin, saisikin molemmilla vaihtoehdoilla 2,20 palautuksen rahoilleen normaalin 2,00 sijasta. Joskus olemme nähneet suurempiakin kertoimia, sillä erikoistapauksissa pelisivusto on voinut esimerkiksi tarjota uusille asiakkaille mahdollisuutta pelata peräti 50-kertaisella kertoimella. Voittavalle pelaajalle ylikertoimet ovat ykkösjuttu.

Monesti korotetut kertoimet ovat kuitenkin täysin kierrätysvapaita ja pelaaja saa pitää voittonsa täysin normaalisti. Tällaiset vedonlyöntibonukset ovatkin erittäin maanläheisiä ja ikään kuin normaalin pelin mukaisia, joten ei ihme, että porukka on niihin alkanut tykästyä myös Suomessa. Tuohan se myös erilaista voittamisen tunnetta, kun onnistuu naulaamaan vaikka 50,00-kertoimen kiinni verrattuna suoraan bonukseen.

Ilmaiset vedonlyönti bonukset

Voisi sanoa, että netin rahapelaamisen kultaisten aikojen suosituimpia tarjouksia oli aina ilmainen peliraha. Oli kyseessä sitten nettikasinot tai vedonlyöntisivustot, pelaajia riitti lähes ruuhkaksi asti, jos tarjolla oli ilmaista pelirahaa ilman talletusta rekisteröitymisen yhteydessä. Kyseessä on mainio diili, jossa riskit ovat pelkästään pelifirmalla, mutta reward-puoli ainoastaan pelaajalla.

Käytännössä ilmainen peliraha on siis sellainen bonus, jossa rahapelien järjestäjä tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelujaan maksutta eli ilman oman talletuksen tekemistä. Tästä syystä tarjoukset ovat aina olleet suhteellisen pieniä eli 5€-10€ per pelaaja, mutta suosittuja ne ovat joka tapauksessa olleet juuri maksuttomuuteensa ansiosta. Raha tietysti sisältää aina kierrätysvaatimukset, jotka ovat yleensä runsaat siksi, että kasinolla on pelkästään hävittävää tämän diilin suhteen.

Normaalisti kasino asettaa kierrätysvaatimukset jonnekin jopa 10-30-kertaisiksi, mitkä ovat tietenkin suhteellisen suuret, kun kyseessä ovat vedonlyönti bonukset. Kasinolla tosin ilmainen peliraha on aina paljon “kalliimpaa” pelaajalle. Hienointa tässä tarjouksessa on, että pelaaja voi itse päättää millaisissa osissa hän haluaa rahan pelata. Ilmaiset vedot taas ovat aina ennalta määrättyjä yhden kupongin pelejä.

Liveveto-bonukset

Yksi hieman tarkemmin määritellyistä diileistä on ehdottomasti live-vetobonukset, sillä ne ovat käytettävissä ainoastaan nimensä mukaisesti live-vedon kohteissa. Nämä vedonlyöntibonukset toimivat siis muuten täysin normaalisti, mutta niiden käyttöä on rajattu. Et siis voi lyödä näillä tarjouksilla vetoa normaaleihin ennen tapahtumaa tarjolla oleviin kohteisiin, vaan pelaamisen on tapahduttava, kun peli on jo käynnissä.

Monesti myös tavalliset vedonlyönti bonukset ovat lyötävissä niin ikään live-kohteissa. Live-vetobonukset taas toimivat päinvastoin eli ne ovat kierrätettävissä ainoastaan live-vedonlyönnin kohteissa.

Yleensä live-vetobonukset tarjotaan pelaajille, jotka eivät joko ole koskaan pelanneet live-vedonlyöntiä tai esimerkiksi ovat pitäneet siitä taukoa. Myös isojen urheilutapahtumien, kuten jalkapallon arvokisojen ja muiden suurtapahtumien yhteydessä nostetaan kisahenkeä tarjoamalla pelaajille live-vetoja.

Bonukset live-vedonlyöntiin toimivat muutoin täysin samalla tavalla kuin normaalitkin vedonlyöntibonukset eli niissä on yleensä kierrätysvaatimus ja minimikerroinraja. Etenkin laadukkaat vedonlyöntisivustot laskevat nämä vaatimukset onneksi niin alas, että ne eivät hirveästi sido pelaajien käsiä kierrätysvaiheessa. Live-vedossa tarjoukset ovat yleensä enemmän pelaajan edun mukaisia eli suosittelemme niiden hyödyntämistä.

FAQ: Vedonlyöntibonukset

Mitkä ovat parhaat vedonlyöntibonukset?

Kannattaako vedonlyönti bonukset käyttää?

Miten vedonlyöntibonus kierrätetään?

Ovatko vedonlyöntibonukset huijausta?

Onko vedonlyönti netissä laillista? Entä vedonlyöntibonukset?