Jaossa suun täydeltä makeaa - tartu kiinni yhteensä 1 000 000€ palkintopottiin!

31.01.2023

QuickSlotilla on käynnissä lähes täydellinen vuoden alkuun sopiva kampanja - Yeet & Sweet. Vuoden kestävä turnaus ja yhteensä jopa miljoonan euron palkintopotti pistävät väkisinkin pelihousut vipattamaan. Ja parhainta kampanjasta tekee se, että pelata voi milloin vain!

Kasino tarjoaa pelattavaksi GameArtin laadukkaat ja erittäin viihdyttävät pelit jokaiselle nautittavaksi. Pääset siis tutustumaan mielenkiintoisiin slotteihin samalla kun jahtaat käteispalkintoja!

Kampanja on jaettu osiin niin, että jokaisen kierroksen palkintopotti on 100 000 euroa, kun kierroksia on yhteensä 10. Lähdetään kuitenkin kurkkaamaan lisää itse kampanjasta ja minkälaisia voittosummia erilaisilla sijoituksilla voi olla mahdollista tavoitella!

Kuukaudet täynnä yllätyksiä

Yeet & Sweet -kampanja on käynnissä 20.1.23-7.1.24. välisenä aikana ja siihen voi osallistua 0,50€ minimipanoksella. Ja kuten aiemmin jo todettiin niin kymmenen (10) kierroksen aikana on jaossa 100 000 euroa, josta koostuu koko miljoonan euron kokonaispotti.

Kampanjassa pelaamisen idea on se, että kerätään pisteitä, joiden avulla kivutaan tulostaulukossa korkeammille sijoille ja voitetaan sitä vastaava summa. Pisteitä kerätään 100 spinnin erissä, jotka sitten lasketaan voittokertoimiksi. Esimerkiksi jos panostaa 1€ ja voittaa 10€, tulee voittokerroin silloin olemaan 10. Eli mitä paremmat pisteet saat, sitä paremmalle sijalle tulostaulukossa pääsee!

Erityisen hauskaa pelaamisesta tekee käytössä oleva reaaliaikainen tulostaulukko, josta voi kurkkia niin omaa kuin kanssapelaajien suoritusta. Jos siis huomaa, että muut pelaavat paremmin voi omaa suoritustaan parantaa sitä mukaan ja lähteä tietysti tavoittelemaan ykkössijasta! Ja tietysti kaikki voitetut palkinnot kullakin kierroksella maksetaan niiden loputtua pelaajien tileille.

Muhkeita voittoja luvassa uskaliaille

Kampanja alkaa jo vuoden 2023 tammikuussa ja toinen kierros pärähtää käyntiin 3. maaliskuuta, joten helmikuun voi pitää väliaikana, jolloin pohtia omaa strategiaa ja vahvistaa pelisormia!

Jokaisella kierroksella on jaossa sama määrä palkintoja aina sadalle parhaalle pelaajalle. Voidaan hieman avata tuota palkintopottia enemmän:

 • 1. sija - 31 000€
 • 2. sija - 19 000€
 • 3. ija - 12 000€
 • 4. sija - 6 000€
 • 5. sija - 4 000€
 • 10. sija - 2 000€
 • 21.-30. sijat - 250€
 • 51.-100. sijat - 100€

Eli tarjolla on erittäin suuria summia kymmenenteen sijaan asti, joten jos onni ja taito suo, voi kukkaro olla hieman paksumpi voiton jälkeen. Mutta lähdetään katsomaan tarkemmin itse kampanjasta ja sen jokaisesta kierroksesta lisää.

Kisa käynnistyy Jäniksen Vuodella

Tammikuussa lähti käyntiin Jäniksen Vuosi -turnaus, jossa tottakai jaossa oli 100 000 euron palkintopotti. Pelattavia pelejä siinä ovat muun muassa Lunar Rabbit, Dragon King, Lucky Coins, Emperor’s Wealth ja moni muu mahtava peli. Mikä olisikaan ollut parempi aloitus uudelle vuodelle kuin Yeet & Sweet -kampanja ja sen omistama kierros jänikselle!

Helmikuu tosiaan pidetään taukoa, mutta taas maaliskuussa mennään. Aikavälillä 3.-12.3. pelataan Kadonnut aarre -turnaus ja kyytiin voi hypätä milloin vain, kunhan vain ilmoitettuna ajankohtana. Pelejä tällä kierroksella on mukana muun muassa Pirate’s Pearl Megaways, Dolphin’s Dream, Wild Dolphin, Monkey Pirates.

Huhtikuussa on aika juhlistaa pääsiäistä ja silloin pärähtää käyntiin Pääsiäismunat -turnaus! Tätä turnausta pelataan 7.4.-16.4. ja GameArtin peleistä mukana ovat niin Money Farm Megaways, Money Farm 2, Money Farm, Clover Goes Wild, Kitty Twins ja moni muu. Tekeminen ei ole hetkeen loppumassa, kun lähtee mukaan kisaamaan tähän kampanjaan mukaan ja hauskaakin saa samalla pitää.

Toukokuussa on Mayojen Jalokivet -turnauksen vuoro ja se ajoittuu 19.-28.5. ajalle, jolloin kesä alkaa jo kolkuttelemaan ovella. Hieman aiempiin turnauksiin verrattuna tässä on muutama peli vähemmän pelattavan, mutta silti aika kuluu kuin siivillä. Pelata voi esimerkiksi TBA + Lucky Coins, Nefertiti’s Nile, Rosh Immortality Cube Megaways, 20 Hot Fruit Delights ja Aladdin’s Quest -pelejä. Disney -fanit hullaantuu varmasti Aladdin-teemaisesta pelistä!

Kesä täynnä turnauksia

Sitten onkin kesän aika ja mahdollisuus lähteä mukaan 8Bitz -turnaukseen, joka pelataan 16.-25.6. Tällä kierroksella pelataan tismalleen samoja pelejä kuin edellisellä kierroksella eli mikäli toukokuun turnaus meni hieman mönkään, tässä on mahdollista päästä takaisin peliin mukaan.

Varmasti lämpimin kuukausi maapallolla tarjoaa tottakai upeat ja toivottavasti oloa viilentäviä pelejä. Helleaallot -turnaus sijoittuu 28.7.-6.8. välille, jonka jälkeen voidaan pitää pieni viilennys tauko viimeistään! Ja kuten jo kahdessa aiemmassa turnauksessa niin myös tässä on tismalleen samat pelit pyörimässä.

Hypätään syksyn alkuun, kun Kreikkalaiset Friikit -turnaus käynnistyy 22.9.-1.10. Kesän lämmöt on keritty karistamaan pois päältä ja nyt on aika kääriytyä viltin ääreen kuuman juotavan kera sekä pelata muutamia seuraavista peleistä: TBA + Lucky Coins, Nefertiti’s Nile, Rosh Immortality Cube Megaways. Tästä alkaa tie kohti joulun odotusta.

Vauhti kiihtyy loppuvuonna

Välissä on kuitenkin vielä yksi etappi ennen joulua, nimittäin Lemmikkieläinten Hautausmaa -turnaus ja tottakai Halloween! Tätä pelataan 27.10.-5.11. aikana ja peleistä mukana ovat muun muassa 20 Hot Fruit Delights sekä Aladdin’s Quest ja näiden joukkoon mahtuu myös muita huippupelejä. Mutta seuraavaksi on aika ottaa katse kohti joulua.

Kampanjan loppu alkaa lähestymään loppua, mutta ennen sitä nautitaan kuitenkin joulusta, hyvästä ruuasta ja Tie Jouluun -turnauksesta! Toiseksi viimeinen etappi on käynnissä 15.-24.12. välisenä aikana ja pelattavista peleistä löytyy esimerkiksi nämä kultakimpaleet: Nefertiti’s Nile, Rosh Immortality Cube Megaways, 20 Hot Fruit Delights. Ja seuraavana viimeisiä viedään.

TOP 100 -turnaus on eeppisin lopetus tälle kampanjalle ja tottakai koko vuodelle 2023! Sitä pelataan 29.12.2023-7.1.2024 välisenä aikana mukana ovat seuraavat pelit, TBA + Lucky Coins, Nefertiti’s Nile, Rosh Immortality Cube Megaways™, 20 Hot Fruit Delights sekä viimeisimpänä muttei tietenkään vähäisimpänä Aladdin’s Quest.

Tekemistä siis riittää koko vuodelle ja hieman ylikin ja pieniä hengähdystaukoja on myös tarjolla. Hauska sekä erittäin mukaansatempaava kampanja vie mennessään ja myös antaa pelaajilleen uskomattomia lahjoja, joiden myötä varmasti moni odottaa innolla uusia kierroksia! Kaikista tärkeintä on muistaa pelata oikealla rahalla, sillä muuten pisteitä ei saa tai ne jätetään laskematta.

QuickSlot tervetulotarjous

Jos kampanjasta lukeminen ei jo aiheuttanut Vau-momenttia, niin viimeistään QuickSlotin tarjoama tervetulotarjous sen tekee! Tarjolla on 200% bonus jopa 500 euroon asti! Vaaditaan vain minimitalletus 20 euroa ja bonus voi olla sinun.

Tee näin ja saat bonuksen itsellesi käyttöön:

 1. Tee ensimmäinen talletus tilillesi aktivoidaksesi bonuksen
 2. Jokaisen pelaajan oma palkkiomittari aktivoituu sivupalkkiin
 3. Bonussumma tulee kierrättää 30 -kertaisesti oikealla rahalla
 4. Kierrätysvaatimuksen täytyttyä, saa pelaaja bonuksen käyttöön

Mikäli haluaa suurimman mahdollisen bonussumman käyttöön tulee tallettaa ensimmäisellä kerralla vähintään 250 eurolla tai suuremmalla summalla. Tällöin tuo summa aktivoi maksimibonuksen, joka on myöhemmin lunastettavissa tietysti kierrätysvaatimuksen täytön jälkeen.

Bonuksen aktivoiduttua tulee selkeä palkkiomittari näkyviin, josta näkee bonuksen etenemisen ja milloin sen saa itselleen lunastettua. Ja huom, jos teet talletuksen Skrill, Neteller tai Paysafe -e-lompakoita hyödyntäen, tervetulotarjous ei ole valitettavasti käytettävissä.