Jääkiekon MM-kisat 2022: Bonukset ja Kertoimet

12.05.2022

Odotetut jääkiekon MM-kotikisat 2022 alkavat vihdoin perjantaina 13.5 Helsingissä ja Tampereella. Mikä on Leijonien iskukyky kotiyleisön edessä ja mitä lyödään betsilapulle? MM-bonukset myös syynissä!

Historiallisen olympiavoiton jälkeen Jukka Jalosen johtamat Leijonat lähtevät odotetusti kotiluolassaan mestaruusjahtiin ennakkosuosikin viitta harteillaan. Coach Jalonen on tehnyt kovaa työtä turnauksesta toiseen pelaajien ja jopa ikäluokkien vaihtuessa. Hän jos kuka on osoittanut, että pelitavan ja joukkueen yhteen hitsautumisen merkitys tekevät lopulta pelaajista suurempia kuin yksilöidensä summan.

Ennakkosuosikin lähtökohta tuo tietenkin tullessaan myös valtavat paineet. Tätä ei ainakaan tietyllä tavalla helpota se, että taustalla huutavat kymmenet tuhannet ihmiset, jotka odottavat nimenomaan kotijoukkueeltaan vain mestaruutta. Toki kolikon toisella puolella voisi myös laskea kotiyleisön vain tueksi paineiden sijasta. Kun taskussa on viimeisten kolmien arvokisojen saldona yksi olympiakulta, yksi MM-kulta ja yksi MM-hopea, on suurimmat menestystarpeet osittain tyydytetty.

NHL:stä Suomi ei saanut juuri merkittäviä apuja. Vaikka pelaajarunko on eurooppalaisittain vahva, olisi ollut mukava saada muutamia täsmäaseita isoihin peleihin, kun ratkaisijoita haetaan. Onneksi sentään aivan kalkkiviivoilla mukaan tuli yleensä Leijonissa ja Euroopan isoissa kaukaloissa hyvin viihtyvä Mikael Granlund, vuoden 2011 Bratislavan kultakevään pääarkkitehti. Merkittävien NHL-apujen puute voikin tuoda Suomelle yllättäviä haastajia muualta kultakamppailuun.

Suomen kertoimet MM-kisoissa

Tällä hetkellä näyttäisi, että Suomi on hieman menettänyt asemiaan suvereenina voittajasuosikkina. Ehkä juuri yllä mainituista syistä. Silti jokin selittämätön tekijä X on aina leimannut juuri Jalosen leijonia. Riihimäkeläinen mestariluotsi on ehdottomasti jopa lajinsa paras turnausvalmentaja maailmassa ja kisaprojektia on vedetty suurella pieteetillä aina viime kesästä lähtien. Iso vuosi on merkitty isolla Jalosen ja kiekkoliiton kalenteriin, sillä olympialaisten ja kotikisojen osuessa samalle vuodelle tämä on yksi kotimaisen kiekkohistorian merkittävimmistä keväistä.

Mikäli luottoa löytyy, saa tällä hetkellä Leijonille yhä parempia kertoimia. Taustalla ovat ehkä suurimpina syinä hieman unisesti menneet valmistavat ottelut ja EHT-turnaus, joissa Leijonat oli isoissa vaikeuksissa niin Tshekin, Sveitsin kuin Ruotsinkin kanssa. Toki ruuvia ei tietenkään viritetty näissä peleissä aivan äärimmilleen, vaan hevosia pidettiin ns. tallissa tosipelejä ajatellen. Vedonlyönnin näkökulmasta tämä tietenkin maistuu, sillä nyt Leijonat palauttaa rahat takaisin jo varsin hyvillä kertoimilla. Myös pahimpien kilpailijamaiden saamat NHL-vahvistukset todennäköisesti ovat saaneet vedonvälittäjien vaakakuppia kallistumaan toiseen suuntaan.

Tämän hetken paras tarjous Suomen mestaruudelle on:

MM-kisat – Voittaja: Suomi kertoimella 3,65 – Nucleonbet / Sportaza / Burningbet

Tutut haastajat kultakamppailuun

Kertoimien valossa Suomen ykköshaastajat ovat tuttua kauraa. Kanada on jälleen saanut jalkeille mielenkiintoisen joukkueen, jossa riittää ihan NHL:n kärkitason tulivoimaa. Kirkkaimpana tähtenä häärii New York Islandersin Matthew Barzal sekä Pierre-Luc Dubois. Puolustajista tahtipuikkoa heiluttaa mainion kauden Ottwassa pelannut Thomas Chabot. Maalivahtiosasto on jälleen kerran Vaahteralehtien heikkouksista suurin. Sekä tamperalaiset yöravintolta, joissa pohjoisamerikkalaiset pelaajat yleensä tuppaavat näillä ohjatuilla Euroopan kevätretkillä viihtymään.

MM-kisat – Voittaja: Kanada kertoimella 3,65 – Sportaza

Tshekki on viettänyt menestyksen suhteen monia alhon vuosia. Vuosituhannen vaihteen kestomenestyjä on kokenut pidempiaikaista lamaa jo pitkän tovin, mutta nyt on valoa tunnelin päässä. Kari Jalosen luotsaama porukka pelasi erittäin terävästi valmistavassa EHT-turnauksessa vieden sen suvereenisti nimiinsä ja NHL:stä on tulossa lisää kovia pelimiehiä mukaan MM-kisoihin. Veskaripeli on kunnossa, leveyttä löytyy ylä- ja alakerrasta sekä hyökkäyspäähän on tulossa Bostonin David Pastrnak, joka olisi tullessaan kisojen ehdoton ykköspelaaja. Tshekki myös maksaa ihan hyvää kerrointa panokselle.

MM-kisat Voittaja: Tshekki kertoimella 5,10 Burningbet

Rakasta länsinaapuriamme Ruotsia ei voi koskaan jättää pois laskuista, kun puhutaan mahdollisista mestarisuosikeista. Joukkueesta löytyy sopivasti nuoruutta (Rasmus Dahlin) ja kokemusta (Oliver Ekman-Larsson) puolustuspäästä, joka on Tre Kronorin vahvuuksia. Maalivahti ja hyökkäyspään osalta se kuitenkin kalpenee paperilla päävastustajiin, joten venymistä vaadittaisiin mestaruuteen asti. Oikeastaan tätä voisi pitää pienenä yllätyksenä.

MM-kisat – Voittaja: Ruotsi kertoimella 5,70 Burningbet

Kuumimmat vedonlyöntibonukset MM-kisoihin 2022

Tuorein vedonlyöntisivusto Nucleonbet antaa sinulle mahdollisuuden lunastaa 100% bonuksen aina 100 euroon asti. Voit siis tuplata rahasi esimerkiksi 100€ talletuksella, joka toisi sinulle makeat 200 euroa pelattavaa. Tällä kyllä kelpaa lähteä etenemään kisavedoissa! Minimitalletus on vain 20 euroa bonuksen saamiseksi ja kierrätysvaatimus on kohtuullinen 5 kertaa talletus ja bonus minimikertoimella 1,50.

Sportaza on noussut suosituksi pelipaikaksi etenkin anteliaiden tarjousten vuoksi. Voit lunastaa ensinnäkin 100% ensitalletusbonuksen aina 200 euroon asti, mutta lisäksi lukuisia muita etuja. Säännölliset reload bonukset, ilmaisvedot ja muut mukavat härpäkkeet piristävät takuulla pelitilin saldoa! Kierrätysvaatimukset ovat samat kuin yllä olevassa diilissä, mutta bonusta saa tähän verrattuna tuplaten.

Ei kahta ilman kolmatta, eikä ilman kolmatta sataa! Jos tililtä löytyy sopivasti painetta ja haluaisit lunastaa vieläkin isomman bonuksen, nin se onnistuu kätevästi Burningbet-sivustolla. Voit nimittäin saada rahasi tuplattuna 100% bonuksella aina 300 euroon asti. Toisin sanoen voit aloittaa maksimissaan pelit komealla 600€ saldolla, joka kestää hienosti koko kisarupeaman. Kierrätysvaatimuskin on tosin tuplasti se mitä kahdessa edellisessä tarjouksessa.