Nappaa 50€ ilmaisveto Saudi Arabian F1-kisaan!

26.03.2022

Sportaza on leiponut täksi viikonlopuksi mieluisan yllätyksen kaikille formula ykkösten ystäville. Nyt voit käydä nappaamassa itsellesi jopa 50€ arvoisen ilmaisvedon.

Formula 1 -kausi alkoi vasta viime viikonloppuna, mutta tiivis uusi kisakalenteri 2022 jatkuu nyt heti seuraavana viikonloppuna. Tällä kertaa karavaani on matkustanut Persianlahden poukamasta Bahrainista läpi Arabian niemimaan aina Punaisenmeren rannalle Saudi Arabian Jeddaan. Toista kertaa historiassa ajettava merellinen katurata Arabian aavikolla päättyi viime vuonna Mercedeksen juhliin, mutta nyt voimasuhteet ennustavat jotain aivan muuta.

Jännittävän GP-viikonlopun kunniaksi Sportaza-pelisivusto on laittanut pystyyn kiinnostavan kampanjan, jossa pelaajat voivat napata itselleen makoisan ilmaisvedon aina 50 euroon asti. Tämä ilmainen kuponki on saatavissa vain ja ainoastaan panostamalla voittajavetoon Formula 1 Saudi Arabian GP:hen. Pelaajan tulee siis lyödä vetoa kisan voittajasta vähintään 20 euron minimipanoksella, joko ennen kisan alkua tai live-vetoon. Minimikerroin tulisi tällöin olla kuitenkin 1,50 tai suurempi.

Ja, jotta kampanja olisi entistäkin jännittävämpi, maksetaan ilmaisveto vain, jos kisan aikana radalla nähdään Safety Car. Mikäli näin tapahtuu ja turva-auto nähdään kisassa, saat oman panoksesi suuruisen ilmaisvedon pelitilillesi aina 50 euroon asti. Sekä tietenkin mahdolliset voitot vielä päälle omasta voittajavedostasi. Kun kisa on päättynyt, voit kysyä ilmaisvetosi suoraan aspasta joko live chatin tai sähköpostin välityksellä. Tämän jälkeen sinulla on 24 tuntia aikaa käyttää ilmaisvetosi.

Homma ei kuitenkaan lopu vielä tähän. Hauskanpito jatkuu, sillä ilmaisvedon ansiosta tienatuilla voitoilla on 3-kertainen kierrätysvaatimus 1,50 minimikertoimella. Tähän on sentään annettu aikaa 30 päivää, joten pelejään voi suunnitella tarkemmin kierrätyksen selättämistä ajatellen. Kun voitot on kierrätetty kolmesti, voit pyytää normaalisti kotiutusta ja tuuletella nauraen matkalla pankkiin.

Lähtökohdat Saudi Arabian GP:hen

Bahrainissa konkretisoitui todeksi Ferrarin vahva vauhti alkukauden testeissä. Uusi Maranellon punainen ori vaikutti olevan lähellä Mercedeksen ja Red Bullin kilpailukykyä jo Barcelonasta lähtien, mutta kauden avauskisa osoitti sen olevan jopa edellä. Tällä hetkellä Charles Leclerc ja Scuderia Ferrari näyttäisi olevan kaikista kovin yhdistelmä lähtöruudukossa lyhyen otannan perusteella.

Red Bull kärsi Bahrainin keskivertoa raskaammalla radalla selkeästi enemmän renkaiden kulumisesta sekä jarrujen ylikuumenemisesta. Lopulta pannukakku lässähti täysin, kun molemmat punaisen härän autot joutuivat keskeyttämään kisan tekniseen vikaan, jonka uskotaan liittyneen auton moottoriin. Samaa vikaa oli nähtävissä myös sisartalli Alpha Taurilla, jonka Honda-merkkinen kone syttyi tuleen kesken kilvanajon Pierre Gaslyn alla.

Nyt lähtökohdat ovat kuitenkin myös Red Bullin kannalta paremmat, sillä Jeddan rata on kovavauhtinen, eikä rasita yhtä paljon auton renkaita tai jarruja Bahrainin tapaan. Toisaalta taas pitkillä suorilla Ferrarin moottori näyttäisi jauhavan sen verran enemmän polleja irti, että ennakkosuosikin viitta pysynee edelleen punaisilla. Mercedes onnistui melko roimalla tuurillakin nousemaan lopulta sijoille 3. ja 4. avauskisassa, mutta takkuinen meno on jatkunut edelleen sirkuksen siirtyessä Saudi-Arabian maisemiin.

Suomalaisittain mielenkiintoiselta näyttää jälleen Alfa Romeon ja Valtteri Bottaksen iskukyky. Nastolan rattimies osoitti jo Bahrainissa alun ongelmien jälkeen, että sekä miehessä ja autossa piisaa kyytiä tarpeen vaatiessa. Ferrarin moottorilla varustettu Alfa tulee olemaan jälleen keskikastin kärkipäätä myös Jeddan katuradalla ja onkin mielenkiintoista nähdä, mihin suorituskyky riittää. Pystyisikö Valtteri laittamaan tällä kertaa myös kisassa kunnolla päihin myös Mersun poikia Lewis Hamiltonia ja paikkansa ottanutta George Russellia?

Vetovihjeet Saudi-Arabian F1 GP 2022

Ennen aika-ajoja kertoimet ovat varsin mielenkiintoista luettavaa. Viimeisin 3. vapaa harjoitus osoitti Max Verstappenin ja Charles Leclercin välisestä taistelusta tulevan aivan sadasosapeliä. Silti jostain syystä juuri Verstappen on nostettu viime hetkinä kerroinasettelussa kisan voittajasuosikiksi ohi monacolaisen. Katsotaanpa seuraavaksi kärkimiesten kertoimet Sportazalla:

  • Max Verstappen 2,00
  • Charles Leclerc 2,75
  • Carlos Sainz 7,20
  • Lewis Hamilton 17,00
  • Sergio Perez 21,00

Tässä kohtaa kelkka on pakko heittää vahvasti Leclercin suuntaan. Omissa papereissa puhutaan melkoisesta tasapääkohteesta, mutta marginaalisella erolla suosikin viittaa voisi jälleen heittää Ferrarin suuntaan. Se kuinka Leclerc onnistui hallitsemaan renkaitaan ja rakentamaan kisansa vailla huolenhäivää, oli todella vakuuttavaa. Kisassa rengaskuluma ja tekniset murheet tulevat nousemaan suureen rooliin, kun puhutaan vasta toisesta kisasta näille uuden aikakauden formuloille. Lapulle lähtee siis Leclerc kertoimella 2,75.

Ai niin! Ja vielä siitä Safety Carin mahdollisuudesta. Jeddan katurata on todella kapea ilman varsinaisia oikean kilparadan turva-alueita, joten pienikin onnettomuus voi johtaa herkästi turva-auton saapumiseen radalle. Viime vuoden kisassa nähtiin yksi turva-auto, kaksi punaista lippua (kisan keskyttäminen) sekä uskomattomat neljä virtuaalista turva-autoa. Draamaa ja rytinää on siis luvassa tälläkin kertaa.