Valioliiga 2021-2022 alkaa! Nappaa 50% tankkausbonari viikoittain betseihin!

10.08.2021

Pitkä kesä on vihdoin takana ja paluu lähemmäs normaalia koittaa, kun eurooppalaiset futissarjat käynnistyvät. Vedonlyöjille on jälleen tarjolla paljon etuja kauden ajan muun muassa Sportazalla.

Edessä on kutkuttava kausi etenkin brittifutiksen ystäville, sillä Teemu Pukin edustama Norwich kairasi tiensä yhden Championshipissä vietetyn välivuoden jälkeen takaisin Englannin pääsarjaan. Muutenkin kesällä on nähty isoja siirtoja, kun muun muassa Manchester United vahvisti rivejään maailman parhaisiin puolustajiin kuuluvalla ranskalaisella Rapahel Varanella ja Jadon Sancholla.

Manchester City ja Liverpool tulevat jälleen taistelemaan niin ikään mestaruuspokaalista takuulla, sillä molemmat jättiläiset onnistuivat pitämään runkonsa kasassa. Toki City nappasi Englannin maajoukkueessakin ihastuttaneen Jack Grealishin riveihinsä. Myös Mestareiden liigan voittanut Chelsea tulee olemaan Thomas Tuchelin ensimmäisellä täydellä kaudella kova luu – varsinkin, kun maailman parhaisiin kuuluva kärkimies Romelu Lukaku on siirtymässä Länsi-Lontooseen viimeisimpien huhujen mukaan.

Myös Teemu Pukin Norwich on tehnyt mielenkiintoisia hankintoja. Kotkan pojan kaveriksi hyökkäyspäähän hankittiin nuori jenkkilupaus Josh Sargent ja laidalle Kosovon maajoukkuepelaaja Milot Rashica, jotka ovat laittaneet maaliverkot lupaavasti tötterölle aiemmin Bundeliigan Werder Bremenissä. Reilusti vahvistunut kanarialintujen parvi onkin ennakolta pitämässä sarjapaikkaansa liigan tasaisessa alemmassa keskikastissa.

Palataan vielä hetkeksi kuitenkin sarjataulukon yläpäähän, jossa mestaruuskannua havittelevat siis ennakolta tiukimmin Manchester City, Chelsea, Liverpool ja pitkästä aikaa tosissaan myös Manchester United. Pahasti paletti sekaisin oleva Tottenham ja yllätyksien Leicester eivät ikävä kyllä näytä pystyvän haastamaan tänä vuonna tätä kärkinelikkoa.

Mestaruuskertoimet Valioliiga 2021-2022

  • Manchester City - 1,64 - Sportaza / Burning Bet / Fezbet
  • Chelsea - 5,60 - Sportaza / Burning Bet / Fezbet
  • Liverpool - 5,80 - Sportaza / Burning Bet / Fezbet
  • Manchester United - 8,40 - Sportaza / Burning Bet / Fezbet

Viikoittainen 50% reload-bonus vedonlyöntiin

Kannattaa ehdottomasti ottaa betseihin pientä vipuvartta bonuksista, sillä voittavat vedonlyöjät onnistuvat tasaisella korkealla palautusprosentillaan kääntämään oikeastaan lähes jokaisen tarjouksen omaksi voitokseen pitkässä juoksussa. Pääset vieläpä lunastamaan tätä 50% bonusta aina 500 euroon asti joka viikko Sportazalla, joka tarjoaa sekä vedonlyönnin että kasinon pelejä ympäri vuoden ja vuorokauden ympäri tuhansin kohtein.

Voit siis täyttää tiliäsi säännöllisesti tällä diilillä koko kauden ajan ja minimitalletus on muuten vain 20 euroa bonuksen lunastamiseen. Ehdot ovat muutenkin ihan kohtalaiset, sillä suomalaisten asiakkaiden tulee kierrättää talletus kuusi kertaa vedonlyönnissä minimikertoimella 2,00 tai yhdistelmissä minimikertoimilla 1,50, jonka jälkeen voitot vapautuvat kotiutukseen.

Pientä jumppaa tosin vaaditaan, sillä talletus tulee tehdä ensin ja panostaa kerran vedonlyönnissä 1,50 kertoimella, jonka jälkeen bonus tulee pyytää asiakaspalvelusta joko live chatin tai sähköpostin kautta osoitteesta support@sportaza.com. Sen verran tulee myös olla hereillä, että kierrätyksen aikana maksimipanos per kuponki on asetettu 50 euroon per lappu.

Kierrätykseen annetaan kuitenkin melko ruhtinaallisesti aina 30 päivää aikaa, joten ihan suin päin pelejä ei tarvitse tehdä mihin tahansa kohteisiin ja liigoihin hätäpäissään. Kohteita ei ole rajoitettu muuten kuin, että kaksipäiset kohteet eli BTS (molemmat joukkueet tekevät maalin) tai pariton/parillinen maalimäärä -kohteet eivät kerrytä vaadittavaa kierrätystä.

Uuden asiakkaan sporttipaketti

Pelaajat, joilla ei vielä ole pelitiliä Sportazalle tehtynä voivat hyödyntää vieläkin paremman ensi tallettajan bonuksen. Tätä etua maksetaan 100% aina 200 euroon asti eli voit tuplata fyrkkasi jopa 400€ maksimisummaan saakka. Tietenkin myös pienemmillä summilla tämän tarjouksen voi lunastaa, sillä minimitalletus on vain 20 euroa ja sillä pääsee jo pelailemaan 40 euron edestä.

Tämä bonus annetaan pelaajalle automaattisesti ensimmäisen maksun jälkeen, mutta myös tässä tapauksessa pelaajan tulee ensin kerran panostaa talletus 1,50 minimikertoimella. Kun kohde tai kohteet ovat ratkenneet, ilmestyy bonus pelaajan tilille automaattisesti käyttöä varten.

Kierrätysvaatimukset suomalaisille pelaajille ovat viisi (5) kertaa talletus ja bonus minimikertoimella 2,00 tai yhdistelmiä sisältävissä kupongeissa 1,50 per kohde. Tämän jälkeen varat vapautuvat kotiutettavaksi ihan normaalisti ja parhaimmillaan voitot voi kuitata tililleen parissa minuutissa kotiutuspyynnön jälkeen.

Valioliigan mestaruusvetoihin näitä bonuksia ei kuitenkaan kannata käyttää, sillä kierrätyksen ehdoissa on mainittu 30 päivän aikaikkuna, jonka sisällä urakka täytyy saada maaliin, tai bonus ja sillä saavutetut voitot mitätöidään. Ei muuta kuin puita uuniin ja lykkyä pyttyyn Euroopan futiskauden alkuun!