NHL kausi alkaa – parhaat kausivedot ja tarjoukset

NHL kausi alkaa – parhaat kausivedot ja tarjoukset

Se odotettu kolmen kirjaimen tarunhohtoinen tekee jälleen paluun. NHL-kausi 2023-2024 starttaa lokakuussa, joten on aika perehtyä kiinnostavimpiin kausivetoihin ja bonuksiin.

Tuorein NHL-kausi alkaa 10. lokakuuta 2023, kun hallitseva mestari Vegas Golden Knights isännöi toista tuoretta laajennusjoukkuetta Seattle Krakenia. Samalla ansaittu mestaruusviiri nousee Nevadan aavikolla sijaitsevan T-Mobile Arenan kattoon.

Betsareille ja kiekkofaneille tämä tietää teksti-tv:n sivu 235:n vedonlyöntitarjousten päivittäistä selailua tuttuun tapaan. Valmistautuminen on kuitenkin hyvä jo aloittaa ennen ensimmäisen aloituskiekon tippumista jään pintaan. Otimmekin käsittelyyn kiinnostavimmat kausivedot sekä makoisimmat tarjoukset.

Uusi vuosi, jälleen uusi mestari?

Läntistä konferenssia on parjattu vuosia kivikovaa itää helpommaksi reitiksi kohti kiinnitystä lordi Stanleyn maljaan. Puheilla on vinhasti perää ja tähän uskovat myös kertoimenlaskijat. Kirjoitushetken rankingeissa top 5 -joukkueista nimittäin neljä on läntisestä konferenssista.

Mestaruuskrapulasta kärsinyt Colorado Avalanche ei onnistunut viime kaudella harvinaiseen back-to-back-mestaruuteen, joten nälkää pitäisi olla taas sopivasti. Vuoristo-osavaltion ylpeys on pitänyt runkonsa kasassa ja uudistunut sopivasti Ryan Johansenin, Ross Coltonin ja Tomas Tatarin kaltaisilla täsmähankinnoilla. Purppurapaidat tulevat menemään pitkälle tänäkin vuonna Mikko Rantasen ja Nathan MacKinnonin johdolla.

Kärkihaastajien kavalkaadi on mielenkiintoinen. Joko aika on kypsä kahdelle kestomenestyspaineista kärsivälle kanadalaiselle perinneseuralle? Edmonton Oilers ja Toronto Maple Leafs ovat vuosikaudet tehneet uutta tulemistaan ja jälleen molemmilta odotetaan potentiaalin ulosmittausta. Aika alkaa olla tälle ehdottoman kypsä.

Sarjan ehdottomia supertähtiä vilisevät seurat Connor McDavidin ja Austen Matthewsin johdolla alkavat olla jo eräänlaisessa nyt tai ei koskaan -tilanteessa. Johtavat pelaajat ovat ehdottomassa prime-ikkunassaan ja toisaalta tähtisikermien ylläpitäminen palkkakaton puitteissa käy vuosi vuodelta hankalammaksi. Edmonton ja Toronto ovat paperilla Coloradon ykköshaastajat.

Hallitseva mestari Vegas on edelleen laadukas ja hyvin valmennettu nippu, joka osaa pelata voittavaa playoff-lätkää. Kotikaupungin puitteet varmasti tarjoavat mahdollisuuden kaikkien aikojen mestaruuskrapulaan, mutta mikäli tästä selvitään, on kaikki mahdollista. Hieman Toronton ja Edmontonin kaltaisessa tilanteessa on myös Sebastian Ahon johtama Carolina Hurricanes, jonka potentiaalipiikki lähestyy nykymuodossaan loppuaan. Nyt jos koskaan tuo himoittu pokaali pitäisi ottaa.

Muista kärkipään joukkueista luottoa ovat saaneet salakavalasti viime vuosina vahvistunut New Jersey Devils sekä kestopaineista elävä naapurisaaren New York Rangers. Kestomenestyjät Boston ja Tampa ovat taas kerran mukana hämmentämässä soppaa ja suomalaisittain on kiva nähdä myös Florida sekä Dallas mukana kahinoissa. Tasainen mestaruuskamppailu on joka tapauksessa luvassa!

NHL-kausivedot: poiminnat 2023-2024

Lähdetään liikkeelle runkosarjan voittajasta. Valintamme on Edmonton Oilers. Hurja hyökkäys takoo tulosta ja tehoja illasta toiseen läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonassa. Olosuhteet ovat suotuisat, eikä runkosarjassa ailahteleva puolustus- tai maalivahtipeli vielä nouse esteeksi. Pudotuspeleissä nämä tekijät puolestaan luovat epävarmuutta mestaruushaaveita ajatellen. Lisäksi kerroin houkuttelee.

.

Kenestä leivotaan mestari? Vastauksemme on Colorado Avalanche. Taitava, nopea ja tehokas. Iso, paha ja ilkeä myös tarvittaessa. Kaikki palaset ovat kohdallaan sen suhteen, että Denverissä nostellaan jälleen kannua yhden välivuoden jälkeen, mikäli kärkipelaajat pysyvät terveinä ja pelikunnossa pitkän kauden ajan – ja mieluiten keväällä.

  • Stanley Cup -mestari: Colorado Avalanche 10,00 Yugibet

Otetaan vielä poimintoihin yksi pelaajaveto. Kaikkien huhujen ja puheiden mukaan Patrik Laine on kesällä keskittynyt golfin ja Fortniten sijaan treenaamiseen ja on elämänsä kunnossa. Uusi peliä tekevämpi rooli ja paremmin yhteen hiottu vitja Johnny Gaudreaun ja Boone Jennerin kanssa voi parhaimmillaan tietää jopa yli 90 tehopinnan kautta. Kuusi vuotta sitten Laine paukutti puhtaana sniperina 44 maalia ja 70 pinnaa, mutta nyt on luvassa syöttöjäkin enemmän – sekä tehoja tasaviisikoin. Tehdään siis peliä Laineen totalien kautta.

  • Patrik Laine runkosarjan pisteet yli 70,5 – kerroin 1,95 Betfair

Bonuksilla vipuvartta NHL-vetoihin koko kauden

Voit hakea lisäarvoa uuden NHL-kauden vetoihin hyödyntämällä runsaat tervetuliaisbonukset uusille vedonlyöntisivustoille. Pitkän kauden aikana on kuitenkin hedelmällistä poimia talteen myös säännölliset latausbonarit, NHL-ilmaisvedot ja monet muut tarjoukset. Näin pystyt kasvattamaan kassaasi vivuttamalla nopeammin ja enemmän.

Tämän hetken kuumimpia tarjouksia on Revolution Casinon 100% bonus aina 200€ asti vedonlyöntiin. Lisäksi voit käyttää hyödyksesi joka viikko 50% reload-bonuksen sekä monia muita rahanarvoisia etuja.

Myös Yugibet tarjoaa mahdollisuuden lisätienesteille joko 25€ arvoisella ilmaisvedolla tai 100€ ja 100% sporttibonuksella. Tämäkin pelipaikka mahdollistaa viikoittaisen 50% tankkausbonuksen lunastamisen, mikä voi nousta sesongin mittaan arvoon arvaamattomaan.